Piškvorky na Megahrách

Portál megahry.cz se rozrůstá o další hru, tentokrát o piškvorky. Prostředí je velmi podobné tomu, které je na episkvorky.cz. Proč tedy stejná hra na jiném serveru?

Prostředí znáte z episkvorky.cz

Megahry by měly být místem, kde hráč přijde a stráví delší čas, zahraje si různé hry a popovídá s lidmi obdobného smýšlení. K tomu je zapotřebí ovšem nějakého obsahu, nějakých her a většího chatu. Obojí ale zatím na webu jaksi chybí.

Další nové hry jsou totiž zatím ve vývoji – proto autor stránek přistoupil k tomu, že sice bude existovat duplicitní hra, ale pro jinak zaměřené hráče. Episkvorky.cz by měly být místem pro lidi, kteří chtějí soutěžit v piškvorkách a berou je skutečně vážně, megahry se postupně budou profilovat do stránky, která je spíš tak pro oddech a pokec. Hry tak budou mít pravděpodobně časem mírně odlišná pravidla. Na megahrách asi nebude úplně zapotřebí přidávat varianty piškvorek pro pokročilejší hráče (swap2), možná budou i méně přísné penalizace za různé drobné prohřešky, které jiní hráči dělají proto, aby získali bodový náskok před ostatními hráči.

Author Rating

  • overall
    3.5
  • hratelnost
    3.5
  • funkce
    3.5

User Reviews

REPLY
Cancel
Publikováno v Hry